Nederlands  Engels
 


Demo Burundi Drums
YouTube filmpje

Slagerij van Kampen en Rhythm for Revival
YouTube filmpje

Afrikadag
YouTube filmpjeLinks
Slagerij van Kampen Al vroeg was ik onder de indruk van de Burundi Drummers, ik moet een jaar of twaalf zijn geweest toen ik het voor het eerst hoorde. Later kwam ik er weer ergens mee in aanraking en werd meteen opnieuw gegrepen door deze unieke manier van unisono drummen, er ging een enorme oerkracht van uit. Ik wilde ook zulke muziek maken, met die zelfde expressie. Ik zocht mensen bij elkaar en zo is Slagerij van Kampen ontstaan, ons spel is inderdaad eigenlijk helemaal gebaseerd op deze manier van spelen. Ik ben de Burundi Drummers daar nog steeds dankbaar voor.
Willem van Kruijsdijk, oprichter en artistiek leider Slagerij van Kampen
1%Club Sla je Slag in Burundi.
 Afrikanieuws  Voor iedereen die iets met Afrika heeft.
 Ontwerpster logo  Over mijn werk Ik maak schilderijen in olie of acryl. Soms een verdwaalde collage. Steeds ben ik op zoek naar het wezen van de dingen. Hoe deze zichtbaar te maken in haar voor- en achterkant.
   
   
Kamerkoor Mnemosyne uit Nijmegen is een vocaal ensemble van 35 zangers en zangeressen dat in 1987 werd opgericht door Caroline Westgeest en tot 2011 onder haar leiding stond.
Hogeschool Arnhem Nijmegen Ondersteuning tournee
Provincie Gelderland Subsidie tournee
Artamuse Muziekschool Sitard-Geleen, organisator benefietconcerten
André Marsman Fotograaf tournee
Prins Bernard Cultuur Fonds Subsidie tournee
NCDO Subsidigever van de stichting
Edu Art is op de eerste plaats een adviesbedrijf, dat mensen die werkzaam zijn in onderwijs, de culturele sector en gemeenten adviseert.
   
Admin login